BAGGERWERKZAAMHEDEN

Baggeren vormt een vaste waarde in de waterbouw. Een expertise die binnen de Biggelaar Groep dan ook breed vertegenwoordigd is. We voeren verschillende soorten baggerwerkzaamheden uit. Van kleinschalig werk in sloten en vijvers tot grootschaliger baggerwerk in rivieren en meren. 

 

Baggerwerk in de breedte

Of het nu gaat om het saneren van waterbodems of het uitgraven van kanalen om meer vaardiepte te krijgen: onze werkmaatschappijen Van den Biggelaar Grond- en waterbouw en Bunnik Bagger verzorgen baggerwerk in de volledige breedte. Met een basis van jarenlange ervaring in baggeren en andere vormen van waterbouw kunnen we onze klanten helpen met iedere denkbare vraag op dit gebied. Van den Biggelaar Grond- en waterbouw verzorgt onder meer (onderhouds-)baggerwerk aan Nederlandse vaarwegen en havens en draagt zo bij aan een soepele doorstroom van waterverkeer. Ook baggeren we voor zandwinning en grindwinning. Bunnik Bagger is gespecialiseerd in kleinschalig baggerwerk en richt zich op de kleinere binnenwateren, sloten en vijvers. De Biggelaar Groep beschikt over een grote diversiteit aan baggermaterieel waarmee we vrijwel iedere klus kunnen uitvoeren. 

20170905 Biggelaar (Oudewater) 6288

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@biggelaargroep.nl

Telefoon: 0418 - 636000