GRONDVERZET EN WATERBOUW

Van den Biggelaar Grond- en waterbouw is de werkmaatschappij binnen de Biggelaar Groep die verantwoordelijk is voor onze werkzaamheden op het gebied van grondverzet en waterbouw. Alles op het snijvlak van land en water: daar opereren wij. En daar bouwen we samen aan veilige, bereikbare en mooie werken.

 

Jarenlange ervaring

We realiseren diverse uiteenlopende projecten in de grond- en waterbouw: van grootschalige projecten voor (semi)overheden tot klant specifieke uitdagingen voor klanten in de private sector. Kadeconstructies, dijkaanleg, havens en oeverwerkzaamheden; de grond- en waterbouw kent geen geheimen voor ons. We hebben toegewijde professionals in dienst en hebben jarenlange ervaring in de waterbouw. Onze missie? Het Nederlandse waterlandschap veilig, bereikbaar en mooi houden met slimme, creatieve en geïntegreerde oplossingen voor de lange termijn.

Biggelaar-—-Grensmaas-165.jpg

Partner

Het expertiseveld van Van den Biggelaar Grond- en waterbouw is onder te verdelen in de gebieden grondverzet, constructieve waterbouw, natuur en onderhoud. We realiseren grote en kleinere projecten door heel Nederland en België. Onze focus ligt steeds meer op complexe werken die we integraal uitvoeren. Met een eigen ontwerpafdeling en veel kennis op het gebied van nieuwe contracten en vergunningen, is Van den Biggelaar Grond- en waterbouw een belangrijke speler op het gebied van waterbouw en grondverzet.   

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@biggelaargroep.nl

Telefoon: 0418 - 636000