ENGINEERING EN ADVIES

Om projecten succesvol te realiseren, is een slim en haalbaar ontwerp essentieel. Om onze klanten al in de ontwerpfase te ontzorgen, beschikken diverse werkmaatschappijen binnen de Biggelaar Groep over hun eigen designafdeling. 

 

Haalbare ontwerpen

Bij de Biggelaar Groep streven we altijd naar de beste oplossingen voor onze klanten. En die beginnen in de ontwerp- en planningsfase. Omdat we veel kennis en expertise op dat gebied hebben, verzorgen we het ontwerp en de uitwerking/engineering ervan waar mogelijk zelf. Onze ingenieurs zorgen voor slimme en haalbare ontwerpen en zetten die om in realistische plannen. We nemen onze klant altijd mee in dit proces en stellen zijn of haar beheerskosten (TCO) hierbij centraal. Dat stelt ons in de gelegenheid om in een vroeg stadium te adviseren over mogelijkheden of eventuele obstakels. Constructieve berekeningen op het gebied van staal, beton, asfalt en geotechniek verzorgen we desgewenst volledig. Zo maken we samen de weg vrij naar een succesvolle uitvoering én exploitatie van het project.

Biggelaar-Wessem---Team-meeting-1-5.jpg

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@biggelaargroep.nl

Telefoon: 0418 - 636000