Betonbouw

Binnen de Biggelaar Groep hebben we veel ervaring in de betonbouw. Of het nu gaat om civieltechnische werken of opdrachten in de industriële sector: de expertise is binnen meerdere bedrijven aanwezig.

 

Belangrijke speler

Voor Stevacon geldt betonbouw als een van de belangrijkste pijlers. Stevacon specialiseerde zich in de loop der jaren in de ondergrondse betonbouw: van de aanleg van ingewikkelde bouwkuipen met onderwaterbeton tot complete ondergrondse parkeergarages. De onderneming onderscheidt zich als kennispartner met verregaande knowhow van moderne technieken en contractvormen. Stevacon beseft als geen ander dat de maatschappij en klanten steeds hogere eisen stellen aan een veilige en leefbare omgeving.

Biggelaar-Stevacon---beton-vlechten-7.jpg

Veiligheid op één

Met de kennis van de beton- en industriebouw die wij binnen alle gelederen van de organisatie in huis hebben, zorgen we voor geïntegreerde oplossingen, waarbij veiligheid altijd op één staat. Dit maakt Stevacon geregeld eerste keuze bij complexere werken binnen de industriebouw.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@biggelaargroep.nl

Telefoon: 0418 - 636000