Wegenbouw

Bij de Biggelaar Groep bouwen we samen aan een veilige, bereikbare en mooie Nederlandse infrastructuur. Onze werkmaatschappijen BLM Wegenbouw en Bunnik Infra zorgen daarvoor.  

 

Totaalpakket

BLM en Bunnik Infra zijn gespecialiseerd in het volledige spectrum van de onder- en bovengrondse infrastructuur. We bieden geïntegreerde civieltechnische oplossingen waarbij we het liefst zorgdragen voor het totaalpakket. Van (co-)creatie, ontwerp en engineering tot realisatie en onderhoud. We hebben in de afgelopen decennia talloze uitdagende projecten gerealiseerd. Ook treden we op als betrouwbare adviespartner: Bunnik Infra is dé specialist in het adviseren over en realiseren van verhardingen op slappe bodems in de breedste zin van het woord. Vanzelfsprekend beheersen we alle technieken die er voorhanden zijn.

Biggelaar---BLM---Riool-Beringe-2194.jpg

Kennis en ervaring

Grondwerk, sanering, (complexe) riolering, pompgemalen, (vloeistofdicht) asfalt, markeringen, bestratingen; dankzij onze jarenlange ervaring met en uitgebreide knowhow van wegenbouw kunnen we alle vragen en wensen van onze klanten beantwoorden. We zorgen dat de kennis en kunde van onze specialisten altijd up-to-date is en spelen zo moeiteloos in op nieuwe contractvormen en inhoudelijk technische projecteisen. Juist in een werklandschap waar steeds meer eigen inbreng, kennis en creativiteit van de aannemer wordt verwacht, zijn wij op ons best.

Biggelaar - BLM - Riool Beringe-2083.jpg

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@biggelaargroep.nl

Telefoon: 0418 - 636000