Investeren in langdurige klantrelaties vormt een belangrijk onderdeel van duurzaam ondernemerschap. We werken nauw samen met klanten en partners en zorgen ervoor dat ons werk altijd van hoge kwaliteit is. Die kwaliteit tonen wij onder meer aan met certificatie op basis van ISO 9001.

 

Bij de Biggelaar Groep geloven we dat een duurzame klantrelatie begint met een goede samenwerking. We luisteren naar de klant en brengen in kaart hoe we samen tot de beste oplossingen kunnen komen. Zo zijn we als organisatie in staat om optimaal te voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten. Onze ISO 9001-certificering onderstreept die borging en toont tevens aan dat ons werk voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Om nu én in de toekomst aan de gewenste kwaliteit te kunnen blijven leveren, zijn we binnen de Biggelaar Groep voortdurend bezig met het verbeteren en optimaliseren van onze werkprocessen. Zo gaan we regelmatig de dialoog aan met klanten en meten wij de klanttevredenheid.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@biggelaargroep.nl

Telefoon: 0418 - 636000