Industriebouw

Werken in een industriële omgeving vraagt om specialistische kennis en oog voor veiligheid. Deze eigenschappen vormen de basis voor ons succes in de industriebouw. Onze bedrijven BLM Wegenbouw en Stevacon vormen daarom al jaren een betrouwbare partner van veel tevreden klanten in de (petrochemische) industrie en de waterwereld.

 

Complexe projecten

Of het nu gaat om projecten op grote industrieterreinen of het werken in én aan installaties van waterzuiveringsmaatschappijen: werken in de industrie vergt specialistisch vakmanschap. Projecten zijn vaak zeer complex van aard en klanten eisen het allerhoogste niveau op het gebied van veiligheid en orde en reinheid. Kortom: een omgeving die je moet kennen. Daar zijn werkmaatschappijen BLM Wegenbouw en Stevacon op hun best. BLM Wegenbouw en Stevacon hebben zelfstandige vestigingen op industrieterrein Chemelot in Zuid-Limburg en realiseren vanuit daar uiteenlopende projecten voor diverse opdrachtgevers

vdBiggelaar-@-Chemelot-175.jpg

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@biggelaargroep.nl

Telefoon: 0418 - 636000