06-02-2019


BLM Wegenbouw en TBI Infra hebben overeenstemming bereikt over de overname van activiteiten op het terrein van Chemelot in Geleen. Het gaat specifiek om de kunststofactiviteiten van Timmermans Infratechniek.

BLM Wegenbouw neemt de lopende opdrachten en medewerkers van het bedrijf over. Zowel BLM Wegenbouw als Timmermans Infratechniek zijn al jaren actief op het Chemelot-terrein. Beide behoren tot de vier aannemers die gekwalificeerd en gecertificeerd zijn om op het enorme industrieterrein te opereren.

Specialismen samenvoegen

Het werkterrein van beide bedrijven heeft een flinke overlap op het vlak van complexe infrastructurele projecten. Ook het type opdrachtgevers – overheid, industriële en petrochemische ondernemingen, bouwbedrijven en waterschappen – is vergelijkbaar. Timmermans heeft een specialisme gemaakt van het lassen van kunststoffen, BLM Wegenbouw is expert in de combinatie van onder- en bovengrondse infra.

Breder palet

De kunststofafdeling van Timmermans Infratechniek wordt door de overeenkomst een integraal onderdeel van BLM Wegenbouw. De medewerkers van dit onderdeel van voormalig Timmermans Infratechniek en BLM Wegenbouw gaan straks als één Chemelot-team opereren. Beide specialismen blijven daarin bestaan. Zo kunnen opdrachtgevers op het terrein bij dezelfde aanbieder kiezen uit een veel breder palet aan diensten.

Gezamenlijke huisvesting

Formeel is de overname nu een feit. Commercieel is er nu een loket voor alle diensten. In de komende maanden zal het Chemelot-team ook fysiek worden samengevoegd.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@biggelaargroep.nl

Telefoon: 0418 - 636000